Welkom.
Over ons.
Portfolio.
Pendelboekje.
Bestellen.
In de Pers.
Contact.

 

Open-Up

 

Publishing & Styling

 

 

 

Ontworpen door Jeffrey Snel

© 2019 Open-Up Publishing and Styling

Algemene voorwaarden

Tegenwoordig strandt 1 op de 3 huwelijken. Jaarlijks gaan ca. 110.000 stellen gehuwd of samenwonend uit elkaar. Daarbij zijn zo’n 60.000 kinderen betrokken. Vandaag groeit gemiddeld 1 op de 4 kinderen op in een gezinssituatie waarvan de ouders gescheiden of uit elkaar zijn. Deze kinderen pendelen dan tussen de ouders heen en weer.

Communicatie tussen gescheiden ouders kan lastig zijn. Iedere ouder wil natuurlijk weten wat er speelt in het leven van zijn kind.

Het Pendelboekje is een hulpmiddel bij de communicatie tussen gescheiden ouders. In het boekje kun je afspraken van het kind bijhouden, maar ook zaken met betrekking tot de opvoeding. In het algemene deel is ruimte voor o.a. adressen en telefoonnummers van vriendjes en vriendinnetjes. In het agenda deel wordt bijvoorbeeld aangegeven wanneer het kind een kinderverjaardag heeft of wanneer het naar een sportwedstrijd moet. Er is ook een dagboek deel voor het kind. Het kind kan een verslagje schrijven over hoe hij/zij de dag heeft beleefd. Het is belangrijk dat ouders weten wat er omgaat in het hoofd van hun kind.

Door het foto deel is het boekje tevens een leuk naslagwerk voor later.

Het Pendelboekje is te koop voor €9,95 (incl. btw en excl. verzendkosten).

U kunt een bestelling plaatsen door een mail te sturen naar info@open-up-publishing-and-styling.com. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, krijgt u van ons bericht terug met hierin de betalingsgegevens. Na ontvangst van betaling zullen wij uw bestelling verzenden.

 

Het Pendelboekje

Het Pendelboekje is inmiddels verschenen in diverse bladen en tevens vermeld in het boek van Tatum Dagelet “Drinken, vloeken en hopen dat je bemind wordt”. In haar boek adviseert Tatum Dagelet gescheiden ouders gebruik te maken van een overdrachtsboekje.  Klik op In de Pers om deze berichten te bekijken.